Solenergi

Til private og erhverv

Eiland leverer ikke bare solcelleanlæg, men kan hjælpe med alt fra rådgivning til service og vedligehold. Vi er kso certificeret solcelle installatør via teknologisk institut.

 

Kom godt fra start med god rådgivning

Rigtig dimensionering og projektering af solcelleanlæg, kan have stor betydning for udbyttet af anlægget. Det er derfor afgørende, at man prioriterer professionel rådgivning i opstarten af solcelleprojekter. På baggrund af vores lange erfaring med projektering og montage af solcelleløsninger tilbyder vi et udvalg af ydelser.

 

Vi foretager også service og vedligeholdelse.

Optimer din energiproduktion og forlæng levetiden af dit anlæg, med professionel service og vedligeholdelse. Vi servicerer anlæg af alle fabrikater.

Privat

Grønnere og billigere strøm

Få grønnere og billigere strøm til attraktive priser med et solcelleanlæg. Med et solcelleanlæg slipper du nemlig ikke blot for at betale afgifter, PSO og tariffer af den strøm som du bruger, indenfor den time, som den bliver produceret, du får uden den nye tilsagns ordning 60 øre pr kwh, med den nye tilsagns ordning optil 102 øre pr kwh i 2015.
Start af ansøgning og tilsagn er den 16. marts 2015 kl 10.00 via energinet.dk.

Kontakt os for nærmere info og genngmgang af dine muligheder.

Vil du bidrage til et grønnere klima og samtidig nyde godt af de økonomiske gevinster ved solenergi, står vi hos Eiland klar til at sikre dig en løsning, der giver dig et maksimalt udbytte. Her får du nogle af markedets mest effektive solcellepaneler, til en konkurrencedygtig pris.

 

Erhverv

Solceller til din virksomhed

Etablering af eget solcelleanlæg på eller nær virksomheden, giver en meget synlig grøn profil. Det viser omverdenen, at I tænker på miljøet og arbejder på at minimere CO2 udslippet.

Solcelleanlæg er en af de bedste energiinvesteringer I kan lave i dag. Desuden findes der flere tilskudsordninger.

 

De økonomiske rammer er blandt andre:

  • Årlig forrentning (intern rente) på 10-14%
  • Tilbagebetalingstid på 6-9 år
  • Op til 18% tilbagebetaling af investeringen første år
  • Grøn virksomhedsprofil med CO2 neutral el-produktion
  • Fast lav elpris de næste 30 år

De fleste virksomheder, som selv kan udnytte en del af elproduktionen, kan få en god forretning ud af at investere i et solcellanlæg.
Det er ikke økonomisk rentabelt at opsætte et anlæg med det formål at sælge al strømmen. Derudover skal der være rådighed over et passende sydvendt tagareal til anlægget, men øst/vest tage og fladtage er også meget velegnede.
Det er også attraktivt at etablere et markanlæg, med stativer på jorden. Anlægget skal kunne tilsluttes virksomhedens nuværende elforsyning, for at benytte nettoafregning (Bruge strømmen når den produceres).