Brandalarm

Vi sikrer værdier og mennesker

Eiland Brand & Sikring er certificeret af DBI, F&P samt ISO 9001-15 af Bureau Veritas.

Vi rådgiver og projekterer brandalarmeringsanlæg jf DBI Retningslinje 232 & retningslinje 24 som passer til netop din ejendom.

Vi tilbyder intelligente detektorer som er tilpasser uanset om det er hotel, butikscentre eller virksomhedsproduktion.

Bygningsreglementet & tekniske forskrifter stiller i dag krav til Brandsikring af ejendommen med ABA anlæg. Eiland udfører de årlige lovmæssige test og indberetninger til brandmyndigheden i din kommune.

Elinstallation Industri & landbrug
Elinstallation Erhverv

ABA

Automatisk brandalarmering

Automatisk brandalarmering (ABA) sikrer mennesker og værdier, ved med det samme at alarmere brandvæsenet, når der opstår brand. Det sker ved hjælp af automatiske branddetektorer.

Elinstallation Industri & landbrug

ABV

Automatisk brandventilation

Automatisk brandventilation (ABV) - ovenlysvinduer som er oplukkelige. Hos Eiland har vi ekspertisen inden for ABV, og sørger for alt bliver opsat og monteret helt korrekt.

Elinstallation Privat

AVA

Talevarsling/Tonevarsling

Denne alarm kombinerer alarmtone med talevarsling for at fjerne nogen form for usikkerhed på hvad alarmen betyder. Ideel til hurtig og sikker evakuering med komplet gennemskuelighed for alle parter
Elinstallation Erhverv

ABDL

Automatisk branddørslukning

Ved flere afdelinger i større virksomheder kan der reddes liv og udstyr hvis man kan isolere branden, når uheldet er ude. Vi tilbyder systemer der lukker døre mellem to lokaler ved en røgudvikling.
Elinstallation Industri & landbrug

Nød- og Panikbelysning

Automatisk brandventilation

Hvis uheldet er ude, og røgudviklingen er stor kan det være nødvendigt med ekstraordinært belysning, som guider mennesker ud af bygningen
Image

Webshop med elartikler

Kvalitet til gode priser

Vil du vide mere?

Hold dig ikke tilbage. Kontakt os