Tyverialarm

Vi sikrer værdier og mennesker

Eiland Brand & Sikring er F&P AIA certificeret. Vi er specialister i sikring til erhverv og private. Vi følger med i udviklingen så vi hele tiden kan tilbyde den bedste løsning.

 

Alarmsystemer til indbrud

Alarmer til din mobil eller vagtcentral


AIA

Automatisk indbrudsalarm

Via sensorer som monteres på alle vinduer, døre og ja faktisk alle svage åbninger i bygningen. Hvis disse brydes går alarmen med sirene og automatisk alarmering til dig eller en central.


TVO

TV-Overvågning

At vide der er indbrud giver kun et begrænset mængde dokumentation, som kan føre til opklaring af indbrudet. Her kan videoovervågning afsløre og dokumentere et meget mere nuanceret billede af forløbet.

ADK

Adgangskontrol

Vil du gerne vide hvem der er i din ejendom og hvornår, så kan adgangskontrol hjælpe dig med kun at give relevante personer adgang til dine faciliteter. Derudover kan du se aktivitetsprofiler på de forskellige kodelåse.

Tågesikring

Ubudne gæster vil famle rundt i blinde

At skulle finde rundt et nyt sted i blinde er meget usikkert og besværligt, hvis du er vant til at se. Denne situation kan du sætte ubudne gæster i, med tågesikring som på få sekunder kan fylde store lokaler med uskadelig røg/damp.

Alarmsystemer til indbrud

Alarmer til din mobil eller vagtcentral


AIA

Automatiske Indbruds Alarm

Via sensorer som monteres på alle vinduer, døre og ja faktisk alle svage åbninger i bygningen. Hvis disse brydes går alarmen med siren og automatisk alarmering af dig eller en central


TVO

TV-Overvågning

At vide der er indbrud giver kun et begrænset mængde dokumentation som kan fører til opklaring af indbrudet. her kan video overvågning afslører og dokumentere et meget mere nuanceret billede af indbrudsforløbet

ADK

Adgangskontrol

Vil du gerne vide hvem der er i din egendom og hvornår, så kan adgangskontrol hjælpe dig med kun at give relevante personer adgang til dine faciliteter. Yderlig kan du se aktivitetsprofiler på de forskellige kodelåse

Tågesikring

Ubudne gæster vil famle rundt i blinde

At skulle finde rundt et nyt sted i blinde er meget usikkert og tidskrævende, hvis du er vant til at se. Denne situation kan du sætte ubudne gæster i med tågesikring som på få sekunder kan fylde store lokaler med uskadelig røg/damp.

Sikringsprodukter mod indbrud

Overvågning, adgangskontrol, tågesikring og meget mere

Vil du vide mere?

Hold dig ikke tilbage. Kontakt os