SPAR PÅ STRØMMEN

Få målt dit forbrug

Der kan udføres mange beregninger og tænkes mange teorier om, hvordan der kan spares på el-regningen. Ifølge Energistyrelsen spildes der 200 mio kwh alene i Danmark.

Eiland har måleudstyr til at registrere udvalgte dele af ejendommens installationer i kortere eller længere perioder. Disse konkrete målinger siger meget mere end 10 beregninger.

 
Elinstallation Erhverv

Få målt dit forbrug

1 måling siger mere end 10 beregninger

Eiland kan derfor dokumentere konkrete besparelser som bliver gennemført på ejendommen, ved f.eks. at foretage målinger før og efter energioptimering.

Eiland har med succes gennemført det vi kalder "tomgangsforbrug", dvs. det forbrug, der er på ejendommen efter lukketid / produktionsophør.

Det har til mange kunders forbløffelse vist sig, at op til 30% af energiforbruget ligger efter fyraften og weekenden. Med målingerne har virksomheden et stærkt værktøj til, at sætte ind der hvor der virkelig kan spares på energien.

Elinstallation Industri & landbrug

Spændingssænkning

Spar energi med spændingssænkning

Energibesparelse ved spændingssænkning er muligt i lysinstallationer med drosselspoler. Ved at reducere spændingen opnås et lavere strøm- og effektforbrug, hvilket medfører energibesparelser og lavere CO2-udledning.

Der kan typisk opnås markante besparelser i staldbygninger, kontorhuse, offentlige bygninger og industri-installationer, hvor belysningsanlæg udgør en stor del af det samlede elforbrug. Typisk besparelse er min 25 %. Kontakt osfor mere information.

Webshop med elartikler

Kvalitet til gode priser

Vil du vide mere?

Hold dig ikke tilbage. Kontakt os