Ventilation

Et sundt indeklima

Et ventilationsanlæg fra Eiland er effektivt, men alligevel lydsvagt, da det er udstyret med lyddæmpere. Ventilationsanlægget sørger for, at der er balance mellem den luft, der suges ud og den luft, der blæses ind, så du får frisk luft uden træk.

Ventilationsanlægget, som ofte blot bliver omtalt som et "genvex anlæg", består af rør, ventiler og et aggregat med ventilatorer, varmegenvinding og filtre. Anlægget suger luft ud fra de ”fugtige” rum, som er køkken, badeværelse og bryggers, og blæser frisk luft ind i de andre rum. Anlægget bruger varmen fra den brugte luft til opvarmning af den friske luft. Et ventilationsanlæg genvinder op til 80-90 % af varmen. Udsugning og indblæsning sker gennem ventiler i loftet. Du kan få monteret et pollenfilter, som sikrer, at pollen fjernes fra indblæsningsluften. Anlægget er forsynet med automatik, så ventilationen kan ændres efter behov, for eksempel når I har mange gæster.

Vi rådgiver dig om det optimale anlæg til din bolig, der kan være produceret hos mange forskellige producenter. Det kan være et anlæg fra eksempelvis Nilan, Genvex, Duka el. lign.

Vil du have en ide om hvad det koster at få installeret i dit hus, kan vi give dig en pris på det. Det er helt uforpligtende!

 
Elinstallation Erhverv

Anlæg med modstrømsveksler

Højeste virkningsgrad

Anlæg med modstrømsveksler, der har den højeste virkningsgrad. Det kræver afløb til kondensvand. Anlægget kan fjernbetjenes og kan fås i både lofts- og vægmodel.
Elinstallation Industri & landbrug

Roterende varmeveksler

Kræver ikke afløb

Få et anlæg med roterende varmeveksler. Dette anlæg kræver ikke afløb. Anlægget kan fjernbetjenes og kan fås i både lofts- og vægmodel.

Webshop med elartikler

Kvalitet til gode priser

Vil du vide mere?

Hold dig ikke tilbage. Kontakt os