Ofte stillede spørgsmål til Sikring

Hvad er et AIA-anlæg?

svaret:

AIA står for Automatisk Indbruds Alarm og er din sikkerhed mod indbrud eller anden indtrængen. Anlægget består basalt set af en central og nogle detektorer der typisk spredes rundt på ejendommens udsatte områder. Disse kan variere, og derfor vil vi altid gerne rådgive dig til, hvor du vil have mest gavn af at placere dine detektorer. Detektorerne kan reagere på forskellige faktorer, herunder bl.a. vibration, bevægelse, tryk, vægt mm.)

I tilfælde af indbrud vil AIA-anlægget alarmere den pågældende kontrol- og vagtcentral, der herefter kan tage fat på ejere, politi og andre relevante personer. Med et AIA-anlæg er du sikret i langt højere grad mod indbrud, og du vil kunne føle dig mere sikker i din ejendom.

Det er dog vigtigt at huske på, at AIA-anlægget ikke har helt samme effektivitet, hvis ikke ejendommens døre, vinduer, låse osv. er i orden. Med slidte døre, manglende låse eller lignende højner du risikoen for indbrud og gør også situationen en tand nemmere for indbrudstyve.

Andre spørgsmål til Sikring

Se flere spørgsmål til Sikring
"Kontakt os hurtigt, så hjælper vi dig hurtigere"

Brion Grønbæk

Elektriker og kabeltekniker

Kontakt os

Det siger vores kunder:

Bestilte tilbud på installation af en varmepumpe. Prisen var rigtig god, tilbuddet kom hurtigt, og aftalen blev hurtigt lavet.

Flemming Norre Ovesen

Fantastisk god service. Utrolig rare, effektive og hurtige medarbejder.

Marianne Eriksen

Til en fair pris har Eiland monteret en ny Panasonic Varmepumpe & et AquaDanmark Blødgøringsanlæg.

Jesper Hammerskov