Hvad skal/kan jeg tænke over inden jeg overvejer en luft – til – vand varmepumpe?

Svaret:

Har jeg et vandbåret varmesystem?

 • For at få en luft-til-vand varmepumpe er det vigtigt at dit hus har et vandbåret varmesystem, der kan opvarme centralvarmevandet.

Er der plads til de udvendige og indvendige dele af luft-til-vand varmepumpen?

 • Det er vigtigt at se godt efter, om du har den plads der skal til for at både den udvendige og indvendige del af varmepumpen kan være i dit hus.

Er det muligt at placere luft-til-vand varmepumpen væk fra mine naboers lydrækkevidde?

 • Vi anbefaler at du tager højde for at den udvendige del af varmepumpen kan placeres så langt fra dine naboer som muligt. Anlægget larmer ikke meget, men vil summe svagt året rundt, og kan støje mere i de kolde måneder.

Hvordan er mit hus isoleret?

 • Jo bedre huset er isoleret, desto bedre er varmeløsningen for din økonomi. Isoleringen er dog ingen hindring for anskaffelsen af en varmepumpe, og vi vil naturligvis guide dig til den bedste løsning, så du får mest muligt ud af din nye varmepumpe.

Kan jeg skifte min nuværende varmekilde ud med en luft-til-vand varmepumpe?

 • Du kan altid skifte til en luft-til-vand varmepumpe, hvis det er en mulighed for dig. Sidder du med et olie- eller gasfyr, eller har du elvarme, så mener vi uden tvivl at en luft-til-vand varmepumpe kunne være løsningen for dig.

Påtænker du at bruge luft-til-vand varmepumpen som supplerende varmekilde?

 • Hvis du har gjort dig tanker om, at bruge luft-til-vand varmepumpen som supplerende varmekilde, så vil vi klart anbefale at du vælger en luft-til-luft varmepumpe. (indsæt muligheden for at kunne gå direkte til luft-til-luft varmepumperne i stedet)
 • Vi anbefaler en luft-til-vand varmepumpe som en totalløsning, da pumpen sørger for at sprede varme igennem dine radiatorer, din gulvvarme og til opvarmning af dit brugsvand.
Har du andre spørgsmål?
"Vi er eksperter i varmepumper, så kontakt os i dag og få hjælp til den rigtige løsning"

Kent Schumann

Afdelingsleder Energi & Teknik

 • Andre spørgsmål til: Varmepumper

  Ofte stillede spørgsmål

  • Har du flere spørgsmål?

   Skriv til os, og vi svare efter bedste evne

  • Kvalitet & Tilfredshed

   70 års erfaring med installation - Fordi vi kan!

   ImageImageImageImageImage
   Eiland har for nylig opsat en Vaillant…
   Eiland har for nylig opsat en Vaillant luft til vand pumpe hos os. Super oplevelse og meget kompetente medarbejdere. Eiland kan varmt anbefales
   Lars Jensen
   Image
   ImageImageImageImageImage
   Bestilte tilbud på installation af en…
   Prisen var rigtig god, tilbuddet kom hurtigt, og aftalen blev hurtigt lavet. Rigtig god service, hurtig ekspedition, overholdt aftalen og deres medarbejder der var ude ved mig var yderst effektiv og serviceminded. Flot arbejde der blev lavet, kan kun anbefale Eiland til andre hvis
   Flemming Norre Ovesen
   Image
   ImageImageImageImageImage

   Præcision og høflighed, rengjort efter arbejde

   Eiland's folk kom til tiden begge dage, og stille og roligt udførte arbejdet samtidigt med at de fortalte hvad de gjorde. Efter installation, fik jeg en kort instruktion. Meget effektivt og professionelt.
   Lars Bo
   Image
   ImageImageImageImageImage
   Fantastisk god service
   Fantastisk god service. Utrolig rare, effektive og hurtige medarbejder. Vi har fået sat varmepumpe op, og vil klart anbefale dem til andre, kan kun sige godt om dem
   Marianne Eriksen
   Image
   ImageImageImageImageImage
   Stor hjælp til at finde den rette…
   Stor hjælp til at finde den rette løsning. Virkede kompetente og løsnings orienterede. Og ITV. Fungere varmepumpen rigtig godt
   Max Guling
   Image
   ImageImageImageImageImage
   Efter forgæves at få andre udbydere til…
   Prisen er konkurrencedygtig, og det udførte arbejde er yderst tilfredsstillende. Efterfølgende har jeg valgt at benytte firmaet til almindeligt el-arbejde, hvilket jeg ej heller har fortrudt. Begge montører har udført fremragende arbejde!
   Kenneth
   Image