Ofte stillede spørgsmål til Varmepumper

Kan jeg varme hele huset op med én varmepumpe?

svaret:

Spørgsmålet om du kan varme hele huset op med kun 1 varmepumpe afhænger i høj grad af, hvordan dit hus er indrettet. Er huset stort eller har det mange forskudte rum, flere etager og lignende, så kan det være nødvendigt med flere varmepumper eller blot en større varmepumpe.

Er du i tvivl om, hvorvidt varmepumpen bliver for stor til dit hus, så anbefaler vi oftest at gå med en lidt større varmepumpe fremfor at vælge én der er for lille. En varmepumpe der er lidt for stor til huset har den fordel, at den kører mindre, fordi den har færre kvadratmeter at skulle varme op. Samtidig har de fleste af vores større varmepumper en højere SCOP-værdi, og vil derfor bruge mindre strøm og dermed give dig en betydelig besparelse. Vores varmepumper varierer i størrelse, styrke, SCOP-værdi osv. så vi kan sagtens finde en løsning der passer til dig og dit hus. Dette gælder dog kun for luft-til-luft varmepumper, da du ved luft-til-vand varmepumper kun vil have behov for 1.

Andre spørgsmål til Varmepumper

Se flere spørgsmål til Varmepumper
"Hvis du stiller spørgsmålene, så kommer vi med svarene"

Søren Jacobsen

Afdelingsleder Brand og Sikring

Kontakt os

Det siger vores kunder:

Bestilte tilbud på installation af en varmepumpe. Prisen var rigtig god, tilbuddet kom hurtigt, og aftalen blev hurtigt lavet.

Flemming Norre Ovesen

Fantastisk god service. Utrolig rare, effektive og hurtige medarbejder.

Marianne Eriksen

Til en fair pris har Eiland monteret en ny Panasonic Varmepumpe & et AquaDanmark Blødgøringsanlæg.

Jesper Hammerskov