Rasmus Degn A/S
EilandEl case

Rasmus Degn A/S – Case

”Kommer du med her”, spurgte Mads vores digitale SoMe-medarbejder, da hun kiggede forbi d. 16. august 2021. Han ville vise hende de store fremskridt der var sket med deres nye lagerhal, og fortalte lystigt om hele processen. Spændingen og glæden var stor, og alle på Rasmus Degn glædede sig til, at projektet blev færdigt og til at kunne bruge hallen. Også selvom det var ”hyggeligt at have drengene fra Eiland rendende”.

Mads Degn

UDFORDRINGEN

Rasmus Degn har gennemgået store udviklinger igennem deres 74 år som virksomhed. Fra at være et autoværksted der reparerede biler og senere traktorer, til i dag at tilbyde både reparationer, udlejning af biler, salg af materialer til både have-, park-, bil- og traktormaterialer mm.

Med en så bred vifte af produkter og serviceydelser kommer også et større pladsbehov, og det er her at Rasmus Degn havde sin udfordring. Der manglede opbevaringsplads og systematisering.

LØSNINGEN

I starten af 2021 påbegyndte Rasmus Degn samarbejdet med Vesti Olsen A/S, der skulle bygge dem en ny 400 m² lagerhal med plads til traktorer, materialer osv. Hertil kommer også behovet for belysning og elinstallationer, hvilket vi i Eiland fik fornøjelsen af at stå for. Vi fik sat flere mænd i arbejde, og bevægede os både på jorden, men også i højderne takket være en kærlig hestesko (eller måske en noget mere effektiv lift).

RESULTATET

I dag kan Rasmus Degn gøre brug af deres spritnye lagerhal, med plads til opbevaring af varer, materialer og køretøjer. Hallen er blevet forsynet med god og skarp belysning, så de på intet tidspunkt skal være afhængige af, hvordan det naturlige udendørslys er. Det skal være muligt, nemt og hurtigt at få overblik over lagerets indhold. Udover belysningen, har Rasmus Degns nye lagerhal fået installeret adskillige elektriske og sikringsmæssige løsninger, så hallen er så automatiseret som muligt.

Den nye hal har gjort det muligt for virksomheden at få ryddet butikken/indgangspartiet for reoler, der førhen i høj grad bugnede af varer. Med den ekstra plads, som udvidelsen har medført, kan Rasmus Degn nu få samlet alt deres habengut i lagerhallen og samtidig fokusere på, at få gjort butikken mere åben og indbydende.

Det har for os været en stor fornøjelse, endnu en gang at kunne arbejde sammen med Rasmus Degn, og vi glæder os til næste gang.

OM RASMUS DEGN


Rasmus Degn er, ligesom Eiland, et familieforetagende. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1947 af Rasmus og Kristine Degn, og har igennem årene gennemgået ikke blot ejerskifte, men er også udvidet af flere omgange med nye services.

I dag kan Rasmus Degn kalde sig et kombineret autoværksted og forhandler af både maskiner, men også materialer og reservedele til biler, traktorer såvel som have- og parkudstyr.

Har du også brug for hjælp?

Kontakt os nu

Samarbejdspartnere

Region Sjælland logo
Ajcon logo
DSV logo
Öxneholm logo
Roskilde Tekniske Skole logo
Novozymes logo
Skel.dk logo
Novo Nordisk logo
Odin Engineering logo
Frese logo