Om Eiland Elinstallation A/S

Vi har et stort drive og tør tænke større og bedre hele tiden

Sikkerhed er i højsædet, og branchen er derfor præget af mange regler og love som vi skal overholde. Dem har vi stor respekt for, og derfor gør vi en dyd ud af at vi alle er klædt helt rigtigt på, når vi kommer ud til vores kunder.

Disciplinen fra branchen går også igen i måden, hvorpå vi udfører vores opgaver. Vi går til hvert enkelt projekt med kampgejst, et stort drive og troen på at vi sammen får skabt de bedste resultater.

Vi hjælper og støtter hinanden, fordi vi ved at vi sammen løfter Eiland, og fordi vi tror så meget på styrken i udvikling. Sammen er vi stærkere og sammen kan vi udvikle os, ikke kun som virksomhed, men også som mennesker.

Eilands Historie

1951
1953
1954-1980
1981
1982
2010
2015
2017
2019

  Vores motto: Fordi vi kan

  Og det er det fordi vi har så stor tiltro til vores evner

  Vi anser ikke os selv som værende bedre end andre, men vi ved dog, hvor meget vi knokler for netop at kunne levere et godt stykke arbejde som både vi selv men især også vores kunder kan være glade for. Vi skubber og udfordrer hinanden hele tiden, og samler også hinanden op, når der er behov for det. Eiland Elinstallation A/S har eksisteret i mere end 68 år og det har vi fordi vi netop:
  Tror på hinanden
  Tror på vigtigheden af mangfoldighed
  Tror på os selv
  Tror på vigtigheden af udvikling
  Tror på vigtigheden af disciplin og ansvar

  Gode relationer er fundamentet

  Vi ville ikke være dem vi var uden dig, mig og os

  Vi er et familieforetagende med 3 generationer der i vores 65 år hver især har dedikeret vores tid, energi og kærlighed til ikke bare virksomheden, men også hinanden og vores kunder.

  Vi har oplevet familieforøgelser, bryllupper og andre store og betydningsfulde ting, men har også måttet se død, personlige og faglige udfordringer i øjnene. Det har styrket os som enkeltpersoner og som virksomhed, og vi står derfor stadig den dag i dag stolte og stærke. Men uanset, hvor stærke vi står, så er vi absolut intet uden vores kunder – og heldigvis for det.

  Vores kunder er grunden til at vi er som vi er og gør som vi gør, og vi VIL give hver enkelt den bedste oplevelse.

  Vi er der ikke bare for hinanden, men i særdeleshed også for kunderne. Vi vil give jer en bid af team Eiland med alt, hvad dertil hører og tage jer med hele vejen igennem projektet. Vi vil lytte, vejlede, projektere, eksekvere og vedligeholde til og for dig