Bæredygtighed

En grøn profil og grøn omstilling

Grøn omstilling og bæredygtig udvikling fylder mere og mere i vores bevidsthed og vores måde at være i verden på. Vi skal tænke nyt og drage mere nytte af jordens naturlige ressourcer for at kunne sikre vores planets overlevelse længere ude i fremtiden.

Vi skal indtænke nye vaner og måder at håndtere affald, som f.eks.

At sortere affaldet i det private hjem eller i virksomhederne
At producere miljøvenlige varer af genbrugsmaterialer
At skabe store som små maskiner, der virker ved bl.a. at udvinde naturens egne ressourcer såsom luft, vand eller solenergi
At bygge boliger, arbejdspladser, fabrikker, institutioner mm. med langt flere CO2- og energibesparende løsninger, end hvad vi tidligere har gjort

Vi snakker grønt med vores kunder

Alle har et ansvar når det kommer til vores klode

Vi forsøger konstant at forbedre vores håndtering af miljøskadelige materialer mm. og hjælpe hinanden til at tænke grøn omstilling mere ind i dagligdagen.

Samtidig lægger vi også stor vægt på at snakke grønt med vores kunder, og gøre dem bevidste om ikke blot deres nye miljøvenlige produkter, men også, hvordan de kan spare på forbruget og dermed bidrage til den grønne omstilling.

Vores produkter dækker over
Varmepumper
Solcelleanlæg
LED-belysning
Alle kan de nedsætte dit strøm- og energiforbrug, og samtidig er de en rigtig god investering både økonomisk men også klimamæssigt. Udover vores fysiske produkter, så tilbyder vi også kyndig vejledning i, hvordan du kan spare mest muligt på dit strøm- og energiforbrug, uden at gå på kompromis med dine egne behov. Det skal være nemt at tænke og handle grønnere hver dag.

Vores grønne aftryk

Vi er med i kampen om at nedsætte CO2-forbruget

Vi arbejder meget på at kunne tilbyde vores kunder de bedste produkter, der samtidig sparer dem for flere udgifter, et unødvendigt energiforbrug og som kan bidrage til en grønnere hverdag. Vi gør dog også vores for at bidrage til den grønne omstilling. og nedsætte CO2-forbruget, fordi vi ønsker at være aktive medspillere i kampen om en mere miljø- og klimavenlig fremtid. Af den grund har vi lavet et aktivt valg om at kunne tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere CO2- og energibesparende produkter, således at de også kan være medspillere i klimakampen. Her tilbyder vi dem bl.a. at få
Installeret luft-til-vand varmepumper
Monteret luft-til-luft varmepumper
Installeret solcelleanlæg
Installeret LED-belysning

Samtidig har vi også indtænkt miljø- og klimavenlige handlinger ind i vores hverdag. Alle vores afdelinger er udstyret med luft-til-luft varmepumper som varme- og køleløsning. Vi har sat ind på elbiler og har installeret egen ladestander hertil. 

  Bæredygtighed – LED Belysning

  Vi har i alle 3 afdelinger - Høng, Slagelse og Kalundborg, installeret LED-belysning med sensorautomatik. På den måde kan vi spare på strømmen, når vi er ude på opgaver og ka

  Spare på strømmen generelt og når vi er ude af huset

  Spare tid og energi på hyppig udskiftning af pærer

  Regulere lysstyrke for bedre arbejdsvilkår

  Bæredygtighed – Affaldssortering

  Vi sorterer vores affald, som herefter afhentes til videre sortering, håndtering og viderelevering. På den måde går så lidt af vores affald til spilde, idet det kan bruges på nye måder andre steder.

  Her arbejder vi bl.a. sammen med Salale Jern & Metal der sørger for at afhente vores jern- og metalaffald, brugte kabler, lampearmaturer mm. Udover det er vi med dem sikret kyndig vejledning i håndtering af vores affald, også når der kommer nye regler eller andre ændringer.

   Verdensmål 7 bæredygtig energi
   Verdensmål 8 anstændige jobs og økonomisk vækst
   Verdensmål 9 industri, innovation og infrastruktur
   Verdensmål 12 ansvarligt forbrug og produktion
   Verdensmål 13 klimaindsats

    Bæredygtighed – De 17 Verdensmål

    FN’s 17 verdensmål udgør 17 konkrete mål og 169 delmål, der alle har til formål at sikre social, økonomisk og miljømæssig udvikling, fred, sikkerhed og internationalt samarbejde. Vi skal udvikle os internationalt for at sikre bedre vilkår for både mennesker, dyr og natur, og det vil kræve en fælles indsats at opnå holdbare udviklingsresultater. Vi hos Eiland har de 17 verdensmål for øje i vores arbejde, både internt og eksternt.