Eleftersyn

DIN FORSIKRING MOD FARLIGE ELLER ULOVLIGE ELINSTALLATIONER

Eleftersyn og eltjek er en systematisk gennemgang af elektriske installationer, der omfatter kontrol af

Eltavler
Fejlstrømsafbrydere
Materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag
Lavvoltsinstallationer
Elinstallationens antal og dimensionering

Vi tilbyder både eleftersyn og eltjek til dig, der i forbindelse med hussalg, forsikringssager eller lignende skal være sikker på, at dine elinstallationer fungerer som de skal og ikke kan udgøre fare for dig eller andre. Vi sikrer en grundig gennemgang af din bygning og udarbejder en elinstallationsrapport.

Privat eleftersyn

Så du kan føle dig sikker
Eleftersyn er en del af huseftersynsordningen, der har til formål bl.a. at sikre køber og sælger mod fejl og mangler ifm. hushandel. Eftersynet udføres efter Sikkerhedsstyrelsens retningslinjer og er derfor ens i hele landet og til samme, faste pris. Eiland er med i ordningen og vi forsikrer dig en grundig gennemgang af boligen
Kontakt os for et privat eleftersyn

ELEFTERSYN TIL ERHVERV

Så du kan føle dig sikker

Vi tilbyder vores erhvervskunder at kunne få et eleftersyn, så alle medarbejdere er sikrede mod pludseligt opståede hændelser som følge af ulovlige eller farlige elinstallationer.
Vi foretager en grundig gennemgang af bygningens elektriske installationer og udfærdiger en elinstallationsrapport, så I har en klar oversigt over alle bygnings elinstallationer.

Kontakt os for et eleftersyn til virksomheden

VI SIKRER INDUSTRIEN ER I STØDET

SÅ DE KAN HOLDE PRODUKTIONEN KØRENDE MEST MULIGT
Vi har mange industrikunder og forstår vigtigheden af at selv små fejl kan sænke produktionen voldsomt. Af den grund tilbyder vi eltjek af alle nødvendige installationer, og fikser de problemer der end måtte være, så vi hurtigt kan få jeres produktion op at køre igen.
Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud

VI HJÆLPER DANSK LANDBRUG

SÅ DE KAN PRODUCERE MAD TIL VERDENSMARKEDET
Mere end 60% af Danmarks samlede areal udgøres af landbrug og vi beundrer det store arbejde der ligger i at drive et landbrug. Med så meget arbejde følger også et behov for installationer der virker, og det er her vi kommer ind i billedet. Vi hjælper dansk landbrug og udfører eleftersyn efter gældende sikkerhedsmæssige krav, så I ikke sænkes af pludseligt opståede problemer og dermed kan opretholde en optimal produktion. Samtidig kan ulovlige eller farlige installationer have store konsekvenser for dit landbrug, herunder både bygning, dyr, medarbejdere og din økonomi. Med et eleftersyn foretaget af en autoriseret elinstallatør, sikrer du dig mod ulovlige installationer og har en fejlfri rapport på at alle installationer lever op til kravene. I tilfælde af brand, kan du dermed få rabat hos dit forsikringsselskab, fordi du har dokumentation på at have foretaget regelmæssige landbrugseftersyn.
Få et tilbud på landbrugseftersyn

Termografering

Ekspertværktøjer til dig
Termografering af eltavler er ved at være en standard og et årligt krav i produktionsvirksomheder, der har en produktionstabsforsikring. Termograferingen sikrer, at vi finder en mulig fejl i eltavlen, før den skaber problemer. Der bliver udarbejdet en udførlig rapport, med måling og billeder af hver enkelt eltavle, der så kan bruges som dokumentation til dit forsikringsselskab
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder:

Bestilte tilbud på installation af en varmepumpe. Prisen var rigtig god, tilbuddet kom hurtigt, og aftalen blev hurtigt lavet.

Flemming Norre Ovesen

Fantastisk god service. Utrolig rare, effektive og hurtige medarbejder.

Marianne Eriksen

Til en fair pris har Eiland monteret en ny Panasonic Varmepumpe & et AquaDanmark Blødgøringsanlæg.

Jesper Hammerskov

Ofte stillede spørgsmål til eleftersyn

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)
Hvad er fordelen ved et eleftersyn?
Ofte stillede spørgsmål (FAQ)
Hvordan foregår et eleftersyn?
Ofte stillede spørgsmål (FAQ)
Hvem må udføre eleftersyn?
Ofte stillede spørgsmål (FAQ)
Hvad er eleftersyn?

  Vi hjælper dig med energiforbruget

  Så du kan spare penge og nedsætte dit energiforbrug

  Kontakt os nu
  Hvad du ønsker, skal du få, så kontakt os nu for at få det opfyldt

  Joachim Thirsbro

  Afdelingsleder Elinstallation Slagelse