• Ladeboks til El- og hybridbil

  OPLADNING AF DIT KØRETØJ

  Nøglen til en sikker og effektiv opladning af din elbil afhænger af, at din installation er lavet sikkert. Vi hos Eiland Elinstallation A/S vægter kvalitet og sikkerhed meget højt, og sørger altid for at vores ladestationer er opsat helt efter reglerne. Sammen med dig finder vi frem til, hvilken type ladestation der passer bedst til dig og dine behov – fordi vi kan!
 • Ladebokse og priser

  Vi leverer, monterer og servicerer

  Image

  Zaptec Go ladeboks – til eksisterende installation

  Produktpris

  Vælg
  Vælg
  Se produkt
  6.995,00 DKK
  Image

  Zaptec Go ladeboks med Spirii aftale

  Produktpris

  Vælg
  Vælg
  Se produkt
  9.995,00 DKK
  Image

  Zaptec Go ladeboks

  Produktpris

  Vælg
  Vælg
  Se produkt
  9.995,00 DKK
  Image

  Zaptec Go ladeboks med Spirii aftale – til eksisterende installation

  Produktpris

  Vælg
  Vælg
  Se produkt
  6.995,00 DKK
  • Refusion

   Har en Spirii-ladestation derhjemme, får du refunderet den elafgift, du betaler for den strøm, der bruges til at oplade bilen, hvis du betaler fuld afgift på din el.

   Med en Spirii ladestander får du refusion af den elafgift, som du betaler for den strøm, du bruger til opladning. Refusionssatsen er pr. 1. januar 2022 1,12 kr./kWh. Det vil sige, at du får 1,12 kr. tilbage pr. kWh, som du bruger på opladning hjemme ladeboksen.

   Kontakt os

   Hjemme ved dig selv - Spirii Go

   Få installeret en ladestander eller vægmonteret ladeboks for nem sikker opladning i dit eget hjem, hvor du har den fulde kontrol.

   Med Spirii Go appen kan du selv indstille opladningen, så du lader billigere og mere grønt.

   Kontakt os

   Certificeret Zaptec installatør og forhandler

   Som certificerede Zaptec installatører og forhandlere er vi hos Eiland stolte af at kunne tilbyde vores kunder de mest innovative og pålidelige ladebokse på markedet. Zaptec er en førende producent af ladebokse og tilbehør til elbiler, og deres produkter er kendt for deres høje kvalitet og avancerede teknologi. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til dine behov.

   Kontakt os

   Serviceaftale i samarbejde med SK Energi

   Vi har en serviceaftale specielt til dig, der oplader din elbil derhjemme på din egen ladeboks. Med vores serviceaftale får du en enkel, driftssikker og smart ladeløsning, der gør det nemt for dig at oplade din bil på en sikker og effektiv måde.

   Kontakt os

   Opladning på arbejdet

   Spirii hjælper dig med at designe og tilbyde en pålidelig og fleksibel ladeløsning til medarbejder og gæster – uden bøvl og administration af ladestandere og brugere.

   Kontakt os

   Boligselskaber og parkeringsplads

   Få en alt i en løsning til boligforeningen eller parkeringspladsen. En god og simpel brugeroplevelse med lavere installationsomkostninger.

   Kontakt os

   Altid support og garanti med Spirii

   Der er selvfølgelig altid support og garanti som en del af vores ladestanderløsninger. Så når du har brug for hjælpen, er der en Spirii ekspert klar til at hjælpe dig.

   Kontakt os

   Vores ladebokse hjælper også når solen skinner

   Vores ladebokse er ikke kun en pålidelig måde at oplade din elbil på – de kan også hjælpe dig med at udnytte solens energi. Med Zaptec Sense kan du forberede din elinstallation til at oplade din elbil, når du har overskuds solcelleproduktion.

   Kontakt os
   • Kvalitet & Tilfredshed

    70 års erfaring med installation - Fordi vi kan!

    ImageImageImageImageImage
    Eiland har for nylig opsat en Vaillant…
    Eiland har for nylig opsat en Vaillant luft til vand pumpe hos os. Super oplevelse og meget kompetente medarbejdere. Eiland kan varmt anbefales
    Lars Jensen
    Image
    ImageImageImageImageImage
    Bestilte tilbud på installation af en…
    Prisen var rigtig god, tilbuddet kom hurtigt, og aftalen blev hurtigt lavet. Rigtig god service, hurtig ekspedition, overholdt aftalen og deres medarbejder der var ude ved mig var yderst effektiv og serviceminded. Flot arbejde der blev lavet, kan kun anbefale Eiland til andre hvis
    Flemming Norre Ovesen
    Image
    ImageImageImageImageImage

    Præcision og høflighed, rengjort efter arbejde

    Eiland's folk kom til tiden begge dage, og stille og roligt udførte arbejdet samtidigt med at de fortalte hvad de gjorde. Efter installation, fik jeg en kort instruktion. Meget effektivt og professionelt.
    Lars Bo
    Image
    ImageImageImageImageImage
    Fantastisk god service
    Fantastisk god service. Utrolig rare, effektive og hurtige medarbejder. Vi har fået sat varmepumpe op, og vil klart anbefale dem til andre, kan kun sige godt om dem
    Marianne Eriksen
    Image
    ImageImageImageImageImage
    Stor hjælp til at finde den rette…
    Stor hjælp til at finde den rette løsning. Virkede kompetente og løsnings orienterede. Og ITV. Fungere varmepumpen rigtig godt
    Max Guling
    Image
    ImageImageImageImageImage
    Efter forgæves at få andre udbydere til…
    Prisen er konkurrencedygtig, og det udførte arbejde er yderst tilfredsstillende. Efterfølgende har jeg valgt at benytte firmaet til almindeligt el-arbejde, hvilket jeg ej heller har fortrudt. Begge montører har udført fremragende arbejde!
    Kenneth
    Image
    • Vi hjælper dig med ladestandere til din el- og/eller hybridbil

     SÅ DU NEMT KAN LADE DIN BIL OP TIL DINE KØRETURE

    • Ladeboks spørgsmål

     Ofte stillede spørgsmål