• Elektriker Slagelse

  montører og installatører i nærheden

 • Kent Schumann Eiland

  Kent Schumann

  Afdelingsleder Energi & Teknik

  Produktpris

  Brion Grønbæk

  Brion Grønbæk

  Elektriker og kabeltekniker

  Produktpris

  Joachim Thirsbro Eiland

  Joachim Thirsbro

  Afdelingsleder Elinstallation Slagelse

  Produktpris

  Søren Jacobsen Eiland

  Søren Jacobsen

  Afdelingsleder Brand og Sikring

  Produktpris

   Certificerede Elektrikere i Slagelse

   F&P logo
   Sikkerhedsstyrelsen logo
   Arbejdstilsynet grøn smiley
   Image
   Image
   Image
   Image
   Image
   Image
   VE godkendt solceller
   • Lokale installatører til Elinstallation

    Som din lokale elektriker i Slagelse står vi klar til at hjælpe dig med alt fra mindre reparationer til større installationsprojekter. Vores erfarne team af elektrikere har ekspertisen til at tackle enhver udfordring og sikre, at dit hjem er sikkert og velfungerende.

    Uanset om det drejer sig om at installere nye stikkontakter, reparere elinstallationer eller udføre sikkerhedskontroller, kan du regne med os til at levere pålidelige løsninger med et smil. Vi sætter en ære i vores arbejde og stræber altid efter at sikre din fulde tilfredshed

    Se mere

    Lokale installatører til Varmepumper

    Som din lokale elektriker i Slagelse forstår vi vigtigheden af en effektiv varmeløsning, der passer til dine behov og budget. Vores erfarne team af elektrikere er klar til at vejlede dig gennem processen og sikre, at du får den rette varmepumpe til dit hjem.

    Uanset om det drejer sig om luft-til-vand, luft-til-luft eller jordvarmepumper, kan du stole på os til at levere pålidelige og effektive løsninger. Vi er her for at sikre din komfort og energibesparelse, samtidig med at vi sikrer en problemfri installationsproces.

    Se mere

    Lokale installatører til Solceller

    På udkig efter en pålidelig elektriker i Slagelse til at hjælpe dig med solcelleinstallationer? Velkommen til! Vi er her for at gøre din overgang til solenergi så problemfri som muligt – uanset om det er til dit hjem eller virksomhed.

    Som din lokale elektriker i Slagelse forstår vi vigtigheden af at investere i bæredygtige og omkostningseffektive energiløsninger. Vores erfarne team af elektrikere står klar til at rådgive dig om de bedste solcelleløsninger, der passer til dine behov og budget.

    Se mere

    Lokale installatører til Brand og sikring

    På udkig efter en pålidelig elektriker i Slagelse til at sikre din families sikkerhed? Du er kommet det rette sted! Vi står klar til at hjælpe dig med at installere avancerede brand- og sikringsløsninger, der giver dig ro i sindet og beskytter dit hjem mod uforudsete farer.

    Som din lokale elektriker i Slagelse forstår vi vigtigheden af at sikre din families sikkerhed og tryghed. Vores erfarne team af elektrikere er specialiseret i installation af brandsikkerhedssystemer, røgalarmer, CO2-detektorer, sikringsbokse og meget mere.

    Se mere

    Lokale installatører til Fjernvarme

    På udkig efter en pålidelig elektriker i Slagelse til at hjælpe dig med fjernvarmeinstallationer? Så er du kommet til det rette sted! Vi er her for at sikre, at din overgang til fjernvarme er problemfri og effektiv.

    Vi tilbyder skræddersyede fjernvarmeinstallationer, der kan hjælpe med at reducere dine energiomkostninger og gøre din bolig mere energieffektiv. Uanset om det drejer sig om installation af fjernvarmekedler, rørsystemer eller termostater, kan du stole på os til at levere pålidelige og professionelle løsninger.

    Se mere
    • Kvalitet & Tilfredshed

     70 års erfaring med installation - Fordi vi kan!

     ImageImageImageImageImage
     Eiland har for nylig opsat en Vaillant…
     Eiland har for nylig opsat en Vaillant luft til vand pumpe hos os. Super oplevelse og meget kompetente medarbejdere. Eiland kan varmt anbefales
     Lars Jensen
     Image
     ImageImageImageImageImage
     Bestilte tilbud på installation af en…
     Prisen var rigtig god, tilbuddet kom hurtigt, og aftalen blev hurtigt lavet. Rigtig god service, hurtig ekspedition, overholdt aftalen og deres medarbejder der var ude ved mig var yderst effektiv og serviceminded. Flot arbejde der blev lavet, kan kun anbefale Eiland til andre hvis
     Flemming Norre Ovesen
     Image
     ImageImageImageImageImage

     Præcision og høflighed, rengjort efter arbejde

     Eiland's folk kom til tiden begge dage, og stille og roligt udførte arbejdet samtidigt med at de fortalte hvad de gjorde. Efter installation, fik jeg en kort instruktion. Meget effektivt og professionelt.
     Lars Bo
     Image
     ImageImageImageImageImage
     Fantastisk god service
     Fantastisk god service. Utrolig rare, effektive og hurtige medarbejder. Vi har fået sat varmepumpe op, og vil klart anbefale dem til andre, kan kun sige godt om dem
     Marianne Eriksen
     Image
     ImageImageImageImageImage
     Stor hjælp til at finde den rette…
     Stor hjælp til at finde den rette løsning. Virkede kompetente og løsnings orienterede. Og ITV. Fungere varmepumpen rigtig godt
     Max Guling
     Image
     ImageImageImageImageImage
     Efter forgæves at få andre udbydere til…
     Prisen er konkurrencedygtig, og det udførte arbejde er yderst tilfredsstillende. Efterfølgende har jeg valgt at benytte firmaet til almindeligt el-arbejde, hvilket jeg ej heller har fortrudt. Begge montører har udført fremragende arbejde!
     Kenneth
     Image
     • Tag en uforpligtende snak med vores elektrikere

      Vi sidder klar til at vejlede dig uforpligtende