Vi er en del af Koble

Hos Koble får du den gode service, de rette kvalifikationer og det varige samarbejde

​Koble er en landsdækkende sammenslutning af lokale el-installatørfirmaer. Vi har forskellig størrelse og særpræg, men er hver især dybt forankret i vores lokale nærmiljø.

Vi samarbejder på tværs af landet om at styrke vores arbejdsmetoder, erfaringer og kendskabsgrad, så vi alle sammen står stærkere i vores nærmiljø.

Som en del af Koble kan vi hos Eiland Elinstallation forene de nære relationer og den fleksibilitet, du er vant til at opleve fra os, med ekspertisen, ressourcerne og synergien, der kommer fra at være en del af et større fællesskab.

Få alle de kompetencer, du har brug for, helt lokalt

Vi har et godt samarbejde med vores kunder

Hos Eiland Elinstallation kender vi vores lokale område. Vi har et godt samarbejde med vores kunder, og vi har altid fokus på at have tæt dialog og give god service, samt selvfølgelig at udføre kvalitetsarbejde, du er fuldt tilfreds med. Som lokal el-installatør ved vi, at det gode forhold til kunden er særlig vigtigt.

Vi har en lang række forskellige kompetencer internt i firmaet, og vi har stort fokus på at sørge for uddannelse og løbende efteruddannelse af vores montører.

Dermed er langt de fleste opgaver, vi får ind fra lokalområdet, derfor også velkendte og inden for vores almindelige kompetenceområder. Og når vi en sjælden gang alligevel møder en opgave, vi ikke har fuldt tilstrækkelig viden om, trækker vi på vores netværk af el-installatører i Koble og samarbejder med en installatør med den relevante erfaring for at løse opgaven.

Koble = Sunde og veldrevne el-installatører

Koble er en sammenslutning af stabile og sunde firmaer

Koble er en sammenslutning af stabile og sunde firmaer over hele Danmark, der hver især bygger deres forretning på kvalitetshåndværk og gode relationer i nærområdet. El-installatørerne håndplukkes og vurderes nøje, inden de træder ind i “familien”.

Koble er dermed din garanti for de rette kvalifikationer, den gode service og det varige samarbejde.

Læs mere om Koble på koble.dk.