Elinstallation

Vi løser alle typer elektriker opgaver

Vi har elektrikere til alle de forskellige opgaver du har brug for. Så vi sikrer, at du får den bedste ydelse. Du får altid en fast kontaktperson, der kender dig og dine el-installationer, samt kender til jeres bygninger, reglementer og personale. Uanset om det er automatik – belysning – ombygning, så får du altid den rigtige elektriker.

Ved rigtig vedligeholdelse af installationer, sikrer vi vores kunder færre stop i arbejdstiden, til stor glæde for både ledelsen og medarbejderne. Vi står klar til at hjælpe uanset hvilken type el-opgave du måtte have - privat som erhverv.

 
Elinstallation Erhverv

Erhverv

Elektrikere på Sjælland

Vi kan hjælpe din virksomhed med at analysere strømforbruget og derfra prioritere forbedring, som tjener sig selv hjem på relativ kort tid. Vi kan løse alle de typer el-opgaver i måtte have.
Elinstallation Industri & landbrug

Industri & Landbrug

Komplet serviceaftale

Vi tilbyder komplette serviceløsninger til industri og landbrug. Det betyder at vi sørger for at strømforbruget er på et minimum, og en driftsikker produktion
Elinstallation Privat

Privat

Autoriseret elinstallation

Vi går meget op i kundeservice og den gode håndværkeroplevelse. Det betyder at der altid er ryddet op efter afsluttet opgave. Alle medarbejder er fuldt autoriseret top kompetente, med forskellig specialisering.
Elinstallation Erhverv

Belysning

30% Energibesparelse

Vi gennemgår dine indstallationer, og der vil med stor sandsynlighed være penge at spare på energi-optimering. Tilbagebetalingstider på helt ned til 2-3 år.
Læs mere herEnergibesparelse
Elinstallation Industri & landbrug

Spar på strømmen

Og spar på pengene

Teori og beregninger kan være langhåret og upræcist. Vi tror på at data siger meget mere, derfor opsætter vi en måler som kan give eksakte tal og lave alt regnearbejdet.
Læs mere herPenge at spare
Elinstallation Privat

EL-EFTERSYN

El Tjek

Vi kan lave el-eftersyn når det kommer til ejendomshandel, landbrug & virksomheder. Uanset hvad sikrer en grundig gennemgang med en klar prioriteringsliste.
Læs mere herObligatorisk eftersyn

Webshop med elartikler

Kvalitet til gode priser

Vil du vide mere?

Hold dig ikke tilbage. Kontakt os