Hvor meget strøm producerer solceller om dagen?

Svaret:

Mængden af strøm, som solceller producerer om dagen, kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder solens intensitet, solcellernes effektivitet, deres placering og orientering, vejrforhold og eventuelle skyggeforhold.

Generelt kan solcelleanlæg på et typisk hus i et solrigt område producere et sted mellem 3 og 5 kWh (kilowatt-timer) energi om dagen pr. installeret kilowatt (kW) solcellekapacitet.

For eksempel, hvis du har et solcelleanlæg med en kapacitet på 5 kW, kan det i gennemsnit producere mellem 15 og 25 kWh energi om dagen under optimale forhold.

Det er vigtigt at bemærke, at disse tal er omtrentlige og kan variere afhængigt af de specifikke forhold for din solcelleinstallation og din geografiske placering. Yderligere faktorer som årstid, skydække og installationens hældning og orientering kan også påvirke den daglige strømproduktion.

Har du andre spørgsmål?
"Vi er eksperter i varmepumper, så kontakt os i dag og få hjælp til den rigtige løsning"

Kent Schumann

Afdelingsleder Energi & Teknik

 • Kvalitet & Tilfredshed

  70 års erfaring med installation - Fordi vi kan!

  ImageImageImageImageImage
  Eiland har for nylig opsat en Vaillant…
  Eiland har for nylig opsat en Vaillant luft til vand pumpe hos os. Super oplevelse og meget kompetente medarbejdere. Eiland kan varmt anbefales
  Lars Jensen
  Image
  ImageImageImageImageImage
  Bestilte tilbud på installation af en…
  Prisen var rigtig god, tilbuddet kom hurtigt, og aftalen blev hurtigt lavet. Rigtig god service, hurtig ekspedition, overholdt aftalen og deres medarbejder der var ude ved mig var yderst effektiv og serviceminded. Flot arbejde der blev lavet, kan kun anbefale Eiland til andre hvis
  Flemming Norre Ovesen
  Image
  ImageImageImageImageImage

  Præcision og høflighed, rengjort efter arbejde

  Eiland's folk kom til tiden begge dage, og stille og roligt udførte arbejdet samtidigt med at de fortalte hvad de gjorde. Efter installation, fik jeg en kort instruktion. Meget effektivt og professionelt.
  Lars Bo
  Image
  ImageImageImageImageImage
  Fantastisk god service
  Fantastisk god service. Utrolig rare, effektive og hurtige medarbejder. Vi har fået sat varmepumpe op, og vil klart anbefale dem til andre, kan kun sige godt om dem
  Marianne Eriksen
  Image
  ImageImageImageImageImage
  Stor hjælp til at finde den rette…
  Stor hjælp til at finde den rette løsning. Virkede kompetente og løsnings orienterede. Og ITV. Fungere varmepumpen rigtig godt
  Max Guling
  Image
  ImageImageImageImageImage
  Efter forgæves at få andre udbydere til…
  Prisen er konkurrencedygtig, og det udførte arbejde er yderst tilfredsstillende. Efterfølgende har jeg valgt at benytte firmaet til almindeligt el-arbejde, hvilket jeg ej heller har fortrudt. Begge montører har udført fremragende arbejde!
  Kenneth
  Image